.: Magyar Nordic Walking Akadémia - :.
Esemyénaptár:

<

2024. Július

>

H

K

Sz

Cs

P

Sz

V

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 


Ma 2024. 7. 23, kedd,
Lenke napja van.
Holnap Kinga, Kincső napja lesz.

 


 

 

 Profil

Nordic Walking Nagykövete cím 2014-es év nyertesei:       

Szilágyi Károly

Szilágyiné Dr. Hodossy Zsuzsanna

 


Felhívás

Javaslat megtételére a "Nordic Walking Nagykövete Díj", valamint a "Nordic Walking Barát Település Díj" adományozására a 2015-ös évben

A Magyar Nordic Walking Országos Sportszövetség  által 2010 évben alapított "Nordic Walking Nagykövete Díj" azoknak a személyeknek,közösségeknek adományozható akik a nordic walking érdekében,annak fejlesztésében kiemelkedően hasznos munkát végeztek és ezzel jelentősen hozzájárultak a Nordic Walking sport magas szintű erkölcsi és anyagi értékeinek a gyarapításához.
Javaslatot tehetnek: a MNWA és a HUNWA  tagjai,tisztségviselői,pártoló tagjai,valamint az MNWA-val és HUNWA-val együttműködési megállapodást aláíró szervezetek.

Kérjük,hogy a díjra javaslataikat a megfelelő indoklással írásban tegyék meg a következő levelezési címre,vagy e-mailre:

Magyar Nordic Walking Akadémia
8174. Balatonkenese, Hajnal út.2.

e-mail:nordic.galako@gmail.com

A Magyar Nordic Walking Országos Sportszövetség által 2010 évben alapított "Nordic Walking Barát Település Díj" azoknak az intézményeknek, illetve közösségeknek adományozható akik a nordic walking érdekében, annak fejlesztésében kiemelkedően hasznos munkát végeztek és ezzel jelentősen hozzájárultak a Nordic Walking sport magas szintű erkölcsi és anyagi értékeinek a gyarapításához.
Javaslatot tehetnek: az MNWA és HUINWA tagjai, tisztségviselői, pártoló tagjai, valamint az MNWA-val és HUNWA-val együttműködési megállapodást aláíró szervezetek

Kérjük,hogy a díjra javaslataikat a megfelelő indoklással írásban tegyék meg a következő levelezési címre,vagy e-mailre:

Magyar Nordic Walking Akadémia                                                                
8174. Balatonkenese, Hajnal út.2.                                                               
E-mail:nordic.galako@gmail.com                                      

Határidő: folyamatos

A Nordic Walking Barát Település Díj nyertesei:                             

Nagyrécse

Badacsony

Badacsonytomaj

Ábrahámhegy

Szigliget

Bükfürdő

Balatonfüred

Berhida

Lajoskomárom

Tihany


Közlemény

A Magyar Nordic Walking Országos Sportszövetség és a Magyar Nordic Walking Akadémia 2010-től úgy határozott, hogy bevezeti a nordic walking védnöki rendszert. Törvényi rendelkezés alapján a "Minőségi Nordic Walking" minősítését tanúsító védjegy szabályozza. A védjegy célja a HUNWA által kidolgozott szakmai kritériumok szerint garancia nyújtása a Nordic Walking szolgáltatás minőségének,szakmai elvárásának színvonalára.A védjegy feirata: "Minőségi Nordic Walking"+MNWA logó.
A nordic walking sportág minőségének a garanciája érdekében szükséges a szakemberek nagyobb fokú szaktudása, hogy szélesebb körben  magasabb színvonalon képviseljék a sportot.

A Minőségi Nordic Walking védnöki tábla megszerzésének a feltételei:  

A védjegy használatára jogosultak lehetnek Önkormányzatok, cégek, Nemzeti Parkok, erdei iskolák, oktatási intézmények, fitness clubok és sport egyesületek, Alapítványok, éttermek, szállodák, hotelok, panziók, falusi szálláshelyek, Tourinform irodák, rehabilitációs intézetek, illetve egyéb szervezetek akik vállalják a feltételeket

  • minimum HUNWA Instruktor végzettségű személy legyen kapcsolatban a védnöki tábla birtokosa részéről
  • Az elnyert védnöki tábla és oklevél széles sajtónyilvánosságot kap és partneri keretek között kerül átadásra
  • MNWA adatlap, nyilatkozat, önminősítő lap visszaküldése
  • Nordic walking marketing alkalmazása

Jelentkezni e-mailben lehet: eurobics@vnet.hu vagy nordic.galako@gmail.com

 Nordic Walking Védnöki Tábla címet szerzett:

Magyar Nordic Walking Akadémia           Balatonkenese

Telekom Hotel                                              Balatonkenese

Szépalma Hotel és Ménesbirtok               Porva

MNWA és HUNWA által Minősített Nordic Walking útvonalak Magyarországon:

Nagyrécse

Ábrahámhegy

Szigliget

Badacsony

Badacsonytomaj

Balatonfüred (Arács)

Lajoskomárom

Bükfürdő

Kiemelkedő tevékenységünk a Nordic Walking útvonalak,pályák,parkok megtervezése,minősítése melyet kizárólagosan jogosult végezni az országban.

Nordic Walking kátrya elfogadóhelyek:

2015. január 1.-től lépett hatályba a Magyar Nordic Walking Országos Sportszövetség és a Magyar Nordic Walking Akadémia közös határozata alapján a Nordic Walking kártya mint egységes Nordic Walking okmány használata. A kártya névre szóló, kártyabirtokos számára az MNWA partnereivel  kötött megállapodások értelmében a kedvezmények igénybevétele céljából visszavonásig használható. A kártyát a Magyar Nordic Walking Akadémián végzett Instruktorok ,Nordic Walking cím kitüntetettjei kapják.